Els setze tripulants que viatjaven a l'avió militar del Cos de Marines dels Estats Units que s'ha estavellat avui a l'estat de Mississipí han mort en l'accident, segons han confirmat les autoritats locals.

El director de l'Oficina de Gestió d'Emergències del comtat de Leflore, Frank Randle, ha informat mitjans locals que els equips de rescat van trobar els setze cossos després de diverses hores de recerca i que no hi ha supervivents. El Cos de Marines ha confirmat l'accident de la seva aeronau, però no ha ofert més detalls del sinistre, per la qual cosa encara es desconeix si entre els tripulants hi havia civils.

L'accident ha passat per causes encara desconegudes cap a les 16.00 hora local (21.00 GMT) en el límit dels comtats de Sunflower i Lefrole, al nord de la capital estatal, Jackson. Les autoritats havien establert un radi de vuit quilòmetres en el qual s'han trobat restes de l'aeronau al voltant del lloc de l'accident, un cultiu de soja, per buscar les víctimes.

L'avió accidentat era un Lockheed Martin KC-130, una aeronau cisterna de quatre motors utilitzada per al reabastament en vol i per a transport.