Persona es crema EUA
Amenaça París
Vox
Israel - Iran
Parades Sant Jordi 2024
Malestar laboral
Entrevista Robin Green
Preu llum avui
Temps Catalunya
Signatures Sant Jordi 2024
Eleccions Catalunya 2024
Candidats eleccions Catalunya
Biografia Puigdemont
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
Receptes de tardor
Peix i marisc
Salmó amb pasta i salsa de nous
Albert Vilas
Peix i marisc
Allipebre de rap
Albert Vilas
Llegums
Blat de moro escairat de l'escudella a la planxa
Albert Vilas
Peix i marisc
Bou de mar farcit
Albert Vilas
Carns
Tall rodó amb rovellons
Albert Vilas
Carns
Pollastre rostit amb rossinyols
Albert Vilas
Carns
Pollastre amb salsa d'ametlles i xocolata
Albert Vilas
Carns
Pollastre rostit a la cassola amb castanyes
Albert Vilas
Carns
Pollastre escabetxat
Albert Vilas
Carns
Picantons a les fines herbes
Albert Vilas
Carns
Remenat de botifarra amb rossinyols i xampinyons
Albert Vilas
Carns
Picantons al forn
Albert Vilas
«
1
2
3
4
5
»