Una setmana més l'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició (ACGN) i ElNacional.cat us obrim les portes a la cuina d'un nou xef. Aquest cop, amb una nova iniciativa en el món de la gastronomia del país: "Joves Cuiners per a l'estiu de 2020". Avui presentem a Jan Fargas, del restaurant Les Voltes, que ens explica com preparar uns rossinyols amb botifarra.

Aquí us deixem el vídeo amb la recepta, que té com a ingredients els rossinyols, botifarra negra, alls tendres, ceba tendra, oli, sal i pebre..

Cuina del cor de Catalunya

Amb escassos vint-i-tres anys, Jan Fargas comanda la cuina del restaurant Les Voltes de Moìà amb una maduresa insòlita. Aquest jove cuiner és el cap de cuina d'aquest restaurant de la capital del Moianès i que destaca per la seva personalitat culinària, molt lligada al seu entorn: cuina de mercat, ecològica i amb productes de proximitat. És així com des de fa dos anys aquest jove xef, que anteriorment havia estat cuiner al restaurant Els Casals de Sagàs, amb 1 estrella Michelin, lidera una cuina on la gastronomia d'alta qualitat marida a la perfecció amb un entorn tranquil, acollidor i íntim.

Jan Fragas 2

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat