Entrevista Pere Aragonès
Treviño
Carles Puigdemont
Chery
Parades Sant Jordi 2024
Truc retolador
Horari Madrid-Barça
Preu llum avui
Temps Catalunya
Signatures Sant Jordi 2024
Eleccions Catalunya 2024
Candidats eleccions Catalunya
Biografia Puigdemont
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
directe
Pere Aragonès: "Evidentment, no vull una repetició electoral després del 12-M"
La Gourmeteria
Actualitat
Aquest forn tradicional de Barcelona elabora el millor pa de Sant Jordi de Catalunya
Jordi Tubella
Al Mercat
Com fer un bon pa de Sant Jordi: els ingredients que no poden faltar
Jordi Tubella
Entre fogons
Borja Sierra: "El futur de la cuina catalana és esplèndid"
Oriol Foix
Opinió
El restaurant de Badalona que és l’alegria de viure i que tothom vol visitar per la seva cuina amable
Víctor Antich
Restaurants
Una gran opció per menjar a Ciutat Vella: braves, carns i platets brutals
Martí Sales
Actualitat
Idees per utilitzar el Grana Padano a les teves receptes
Jordi Prió
Restaurants
Una barraca amb vistes al mar: peix i arròs de primera en aquest restaurant de Barcelona
Oriol Foix
Recomanacions
Els menús de cap de setmana: 4 plats clàssics del Pirineu per superar la ressaca futbolística
Jordi Tubella
Al Mercat
3 receptes boníssimes per conèixer el territori (i fer-les en cinc minuts)
Ada Parellada
Actualitat
Com fer un pa de pessic de carabassa molt esponjós
Jordi Prió
Wok
Wok de potes de calamar amb tirabecs
Albert Vilas
Amanides
Pastís de salmó amb crema d'espinacs
Albert Vilas
Postres i dolços
Banda de crema amb fruita
Albert Vilas
Receptes
Ingredients
Vídeos