El Barça Lassa continua demostrant la seva cara més fiable. Els de Svetislav Pesic han sentenciat l'eliminatòria de semifinals del play-off de la Lliga Endesa per la via ràpida, amb un 3-0 contra el Tecnyconta Saragossa i acabant de certificar el passi a la final amb una contundent victòria al pavelló Príncipe Felipe (81-96).

Els blaugrana han dominat des del primer minut, només deixant escapar el rival amb un +3 al principi de l'enfrontament. Però amb ganes de ser novament finalista a l'ACB, el Barça ha agafat embranzida i s'ha distanciat. Kuric (27), Singleton (18) i Heurtel (15) han estat els líders anotadors del partit per part blaugrana, només contrarestats per Justiz (24) i Okoye (19) per part del Saragossa.

Però el Barça ha arribat als 50 punts al descans, una xifra que deixava el partit mig sentenciat. I més després d'un +20 a favor dels de Pesic al tercer quart, l'únic que els aragonesos han pogut guanyar en el parcial. Tot i això, l'últim quart ha estat novament del Barça i el partit ha caigut sense gaires problemes de la banda culer.

Han estat dos anys de treva per al Barça, però aquesta temporada es tornarà a repetir el clàssic Barça-Reial Madrid. La mateixa final que en cinc dels últims deu anys. I l'última final entre catalans i madrilenys va ser a la temporada 2015/16 amb victòria per al Madrid.