El Vissel Kobe d'Andrés Iniesta, Sergi Samper i Thomas Vermaelen s'ha adjudicat aquesta matinada la Supercopa Fuji Xerox després de superar a la tanda de penals el Yokohama Marinos. El torneig enfrontava el guanyador de la Copa Emperador, que el Vissel es va endur l'1 de gener, i el guanyador de l'última lliga japonesa.

Iniesta, Samper i Vermaelen han estat titulars i han tingut un paper clau perquè el conjunt de Kobe signés el 3-3 amb el qual ha acabat el partit. En el minut 27 els d'Iniesta s'han posat per davant gràcies a una diana de Douglas, però el Marinos ha respost ben aviat, en el 36, a través de Marcos Junior.

Abans del descans, en el minut 40, el Vissel ha tornat a marcar gràcies a Kyogo Furuhashi; però l'equip de Yokohama ha tornat a empatar a l'instant, aquest cop amb una rematada de Takahiro Ogihara. Com si es tracés d'un combat de boxa, el Vissel ha situat el 3-2 al marcador amb un gol de Yamaguchi en el minut 69 i en el 73 els Marinos han respost amb una diana d'Erik.

Un partit tan igualat només es podia resoldre a la tanda de penals, on el Vissel Kobe s'ha acabat imposant per fortuna dels tres exfutbolistes del Barça que hi militen. Tots ells sumen el seu segon trofeu en terres nipones.