Max Verstappen ha aconseguit guanyar el Gran Premi d'Àustria de Fórmula 1 després d'una remuntada èpica i polèmica a Charles Leclerc. L'holandès no guanyava des de Mèxic de l'any passat, però el seu triomf estava pendent de revisió per una acció concreta i els comissaris han donat la raó al pilot de Red Bull.

Hamilton segueix líder del Mundial

En les últimes dues voltes del GP, Verstappen ha avançat Leclerc, però en el final de la corba l'ha tocat i s'ha aprofitat. El pilot de Ferrari, que va fer pole position, no entenia el que havia passat i ha preferit que els comissaris es pronunciïn en comptes de fer alguna declaració fora de lloc, però la seva cara ho deia tot.

El podi l'ha completat Valtteri Bottas amb el tercer lloc. Sebastian Vettel ha lluitat fins al final i ha pogut superar Lewis Hamilton en la novena cita del Mundial de Fórmula 1 i ha acabat quart. Per la seva part, Carlos Sainz ha sortit des del fons de la graella i ha pogut anar pujant posicions fins a assolir la vuitena posició.

Sainz va ser penalitzat per haver canviat el motor i la caixa de canvis del seu McLaren, però aquest fet sembla haver motivat a l'espanyol en la cursa d'aquest diumenge. Tot i la victòria de Verstappen, el líder del Mundial és Hamilton amb 197 punts, 31 més que Bottas i 51 més que l'holandès.

La pròxima cita de la Fórmula 1 serà el Gran Premi de Gran Bretanya (Silverstone) el pròxim 14 de juliol.