Ernesto Valverde surt molt tocat d'Anfield. La desfeta contra el Liverpool situa el tècnic extremeny en el punt de mira: el seu plantejament ha estat de covard i ho ha pagat car. Just després del partit, i encara en calent, l'entrenador ha admès que encara no ha pogut pensar en les conseqüències de l'eliminació. "No sé com m'afectarà, però assumeixo la responsabilitat", ha dit.

"Encara estem en un moment en què ens volem explicar què ha passat. Han començat amb molta agressivitat, a la primera part hem tingut ocasions per poder marcar, però el segon gol i el tercer ens han fet mal", ha explicat. Valverde ha reivindicat que el seu equip ha pogut fer un gol salvador, però no ha posat excuses. "No n'hi ha, han estat millor".

Sobre el quart gol del conjunt red, el tècnic ha admès que l'ha sorprès i ha assegurat que no sap què ha passat. "Quan he mirat la pilota ja estava entrant, ha dit.

Per últim, el tècnic extremeny ha afirmat que ara cal "passar uns dies horribles i pagar la penitència" per refer-se. "Encara queda un títol en joc", ha reivindicat.