Valverde ha quedat doblement satisfet després del Gamper: "perquè el Barça ha guanyat el partit i, a més, ha fet un homenatge a un equip que ho ha passat malament els últims mesos". "Ha estat un matx molt emotiu", ha dit el nou entrenador blaugrana. 

L'extremeny ha valorat molt positivament "l'esperit competitiu de l'equip" i ha apuntat que "quan el marcador se't posa a favor tan d'hora és normal que el ritme de partit disminueixi". "El d'avui ha estat l'últim partit de preparació abans de lluitar per un títol. Hem fet una molt bona pretemporada però ara arriba la competició de veritat", ha explicat.

Respecte la Supercopa d'Espanya, pròxim compromís del conjunt culer, ha dit que els seus jugadors arriben preparats però que "cal esperar al que passi al partit de diumenge per emetre judicis", doncs "encara ens queden alguns entrenaments".

Deulofeu centra l'atenció

Ernesto Valverde també ha estat qüestionat pel gran nom propi de la nit, Gerard Deulofeu. "Té molt desequilibri i velocitat. Avui ha jugat d'entrada, però no porta massa temps entrenant i per això només ha jugat 45 minuts. Estarà preparat per a la Supercopa, però no puc avançar si jugarà contra el Madrid o no", ha dit en relació a l'extrem abans d'opinar que compta amb "molts bons jugadors interiors", però també necessita "jugadors que donin amplitud. Gerard Deulofeu la té, com Alcácer i Suárez".

Per últim, l'extècnic de l'Athletic ha estat preguntat per Neymar (a qui, segons alguns periodistes, la grada ha desitjat càntics poc agradables) i els futurs possibles fitxatges blaugrana. "No estic pendent del que passa a la grada. Neymar ha estat un gran jugador per al Barça, però ara ja no hi és i nosaltres hem de mirar cap endavant", ha comentat sobre el primer; "el club es mourà fins el final del mercat. Hi ha qüestions que poden variar, però jo em centro en el que tinc", ha sentenciat Valverde sense mullar-se sobre el substitut del ja nou jugador del PSG.