El Juvenil del Barça esgarrapa un punt contra el Tottenham (1-1) que li permet seguir liderant el Grup B de la Youth League. Els blaugrana han controlat la pilota durant bona part del matx, però el seu domini no s'ha pogut materialitzar en ocasions.

Els locals han gaudit dels seus millors minuts a l'inici del partit gràcies a una pressió alta que incomodava el conjunt català. No ha estat fins a partir del minut 20 que els homes entrenats per Denis Silva han imposat el seu estil i han començat a crear perill.

Després de dues ocasions gairebé consecutives, Joan Rojas ha avançat el Barça amb una rematada de cap després d'una falta picada per Guillem Jaime al minut 24 i confirmava les bones sensacions dels catalans, que seguirien dominant la possessió però sense crear perill a la porteria dels visitants. Gairebé al final de la primera part, el Tottenham ha empatat el partit amb un golàs a la mitja volta de Richards que ha donat ales als anglesos de cara a la segona meitat.

A la represa, la tònica ha estat similar. El Barça ha tingut el ritme i la possessió però s'ha mostrar innocent de cara a porteria. Abel Ruiz ha tingut la victòria al minut 65, però entre el porter del Tottenham, Eyoma, i el pal, han evitat l'1-2.