Cautelós i ambiciós al mateix temps s'ha mostrat Marc-André Ter Stegen abans de rebre el Manchester United en el partit de tornada dels quarts de final de la Champions League. El porter alemany ha reconegut que volen demostrar la superioritat del Barça, però també confessa que no està tot fet.

Superiors, però amb reserves

"No tenim un avantatge molt gran i volem no només defensar-lo sinó demostrar que som superiors", diu amb seguretat un Ter Stegen que tindrà l'objectiu de frenar el United, que fins ara ha marcat en tots els partits de Champions fora de casa. "Tenim un rival que arriba amb ganes, però nosaltres també", afegeix.

Ter-Stegen també ha afirmat que el 0-1 de l'anada a Old Trafford és "un avantatge mínim" i que "és necessari defensar". Per aquest motiu, a banda d'intentar mantenir la porteria a zero, diu que la fórmula de l'èxit serà "mantenir la pilota".

Ter Stegen Vila real Barça EFE

EFE

Per tant, possessió per combatre el perill al contracop del United perquè "tenen jugadors molt ràpids i has de tenir les vigilàncies posades". "Hem de sortir i dominar com sempre", explica, però també avisa que "som diferents al PSG", i per aquest motiu volen evitar que el United faci el que li va fer al PSG als vuitens per aconseguir la remuntada.

Eliminant el record de Roma

Però arribats a la tornada dels quarts de final de la Champions, els culers recorden el mal tràngol de Roma de la temporada passada. Ter Stegen, porter titular que no va poder evitar el desastre, es reafirma dient que "hem de tenir-ho en compte però també mirar endavant". El porter alemany ha volgut passar pàgina, però també ha confessat com de complicada va ser superar aquella eliminació: "No hem de parlar del passat. Roma va ser dur, però tornem a estar endavant un any més".

També tot positiu perquè "els que van jugar a Old Trafford estan descansats i estem tots preparats i al 100%". I ha recordat l'última Champions que va guanyar el Barça al 2015 a Berlín ja amb Ter Stegen de porter.