Pas enrere d'un irregular Barça de bàsquet que haurà d'esperar si vol arribar a la final de la Lliga Endesa. El conjunt de Sarunas Jasikevicius ha perdut a Tenerife després de decebre en el segon partit del play-off de semifinals (80-68). Ni ha estat al nivell ni s'ha merescut guanyar davant d'un rival molt superior.

El Barça decep a Tenerife

El gran resultat aconseguit del Lenovo Tenerife contra el Barça és tot un mèrit i un premi al gran esforç realitzat per tota la plantilla per perllongar l'eliminatòria a un tercer partit que es jugarà a Barcelona. Marcelinho Huertas ha estat, sense cap mena de dubte, un dels grans protagonistes del partit. El brasiler ha dirigit, ha anotat i ha estat el dominador absolut sobre la pista. Al seu costat, un fenomenal Shermadini que, encara que no ha tingut un bon inici, ha anat creixent a mesura que avançava el duel.

Per al Tenerife aquest partit era una final i el Barça sabia que tenia una altra oportunitat. Els culers han sortit amb intensitat, però no han sabut frenar en cap moment un equip de Tenerife que mica en mica s'ha anat imposant.

El Barça, que no ha estat al nivell esperat, ho ha intentat en diferents fases de l'enfrontament, però ha estat impossible frenar un Tenerife molt crescut. I més perquè l'anotació blaugrana no ha estat l'esperada. Pau Gasol ha aparegut al tercer quart per tornar a ficar el Barça dins del partit, però els seus triples no han estat suficients.

Més de cinc minuts de l'últim quart sense anotar pel Barça i el Tenerife que s'ha escapat en el marcador gràcies a Marcelinho i Shermadini.

El primer quart se l'ha endut el Barça, el tercer ha acabat empatat i el segon i el quart han estat per al Tenerife. El màxim anotador del partit ha estat Huertas, amb 26 punts, seguit de Shermadini amb 21. Per part blaugrana el millor ha estat Gasol, amb 14 punts, mentre que Higgins i Davis han quedat en segon lloc amb 12 punts.

Al final, victòria local i el finalista es decidirà el proper divendres a la nit al Palau Blaugrana. El Barça més irregular ha decebut a Tenerife.

Imatge principal: Pau Gasol durant el partit contra el Tenerife / EFE