L'Astralpool Sabadell ha conquerit a Can Llong, a casa, la seva cinquena Copa d'Europa de waterpolo després de guanyar l'Olympiacos (13-11). Les sabadellenques han tornat a regnar a Europa en una de les millors finals de la història i amb una remuntada que ha tingut tres gols en els últims cinc i un parcial de 5-0.

Un temps mort de David Palma, entrenador del Sabadell, ha canviat el signe del partit quan la final semblava en mans de les gregues. Un gol de Judith Forca i un altre de Mati Ortiz en 46 segons, i un penal aturat per Laura Ester amb 10-11 a 3'25" del final han acabat enfonsant les gregues i han portat les catalanes al títol. Bea Ortiz ha posat les catalanes per davant a dos minuts del final i Maggie Steffens sentenciava la final marcant el 13-11 definitiu a 40 segons de la conclusió.

Ha estat una final inoblidable en què l'Olympiacos ha jugat millor tant en atac com en defensa durant bona part del duel, però l'esprint final de les catalanes ha estat decisiu. I gran part de l'èxit ha estat gràcies un enorme treball psicològic de David Palma per convèncer les seves jugadores que la final no estava perduda i en els cinc últims minuts ha aparegut la millor versió d'un Astralpool Sabadell que ha acabat sent novament el millor d'Europa.