No hi ha hagut títol per a les jugadores del CN Sabadell a la piscina del Kinef Kirixi. Les nedadores del conjunt català han perdut la final de l'Eurolliga de Waterpolo femenina als penals (8-8). Una final molt disputada, amb gols i amb un ritme creixent on sobretot han destacat les dues porteres. Els llançaments des del punt de penal han acabat determinant les campiones i el Kirixi rus revalida títol a casa.

El Sabadell remunta i mereix més

La igualtat ha estat màxima dins de la piscina. Sobre el paper ja s'esperava un partit molt disputat, però quan ha començat l'acció s'ha fet encara més evident.

Les jugadores del Sabadell han anat de menys a més. El Kirixi ha portat el ritme durant els primers dos quarts. Avantatge màxim de dos gols per a les russes i domini amb els llançaments exteriors. Les noies de David Palma, però, no han frenat en les seves intencions de competir amb totes les seves armes i han pogut remuntar.

A partir del tercer quart ha arribat el moment de les catalanes. Liderades per Kiley Neushul i Anni Espar, les jugadores del Sabadell han igualat el marcador i han passat les russes al tram final. L'emoció ha arribat quan el Kirixi s'ha quedat amb una jugadora més a la piscina i amb un gol amunt, però Neushul ha empatat dins l'últim minut.

Els penals decideixen les campiones

I els penals han estat els que finalment ha decidit les campiones. Kiley Neushul, Bea Ortiz, Anni Espar i Maica Garcia han transformat el seu llançament, però Judith Forca no ha pogut superar la portera russa Anna Karnaukh, una de les autèntiques protagonistes de la final.

Sis finals de l'Eurolliga en vuit anys, segona que perd el Sabadell i encara es queden amb els quatre títols que tenen fins a dia d'avui. Segones amb més victòries al palmarès de la competició, però no hi ha dubte que l'hegemonia del Sabadell tornarà. L'equip té molt futur i arribaran més títols.