El president del Consell Directiu del Bayern de Munic, Karl-Heinz Rummenigge, també ha volgut dir la seva sobre el fitxatge de Neymar pel PSG. "El Bayern va pagar menys per l'Allianz Arena que el PSG per Neymar", ha dit de forma contundent l'exfutbolista alemany.

"Enmig de la discussió sobre el fitxatge de Neymar m'he preguntat què és més important, si ell o l'Allianz Arena. Haig de dir que, amb claredat, per a nosaltres l'Allianz Arena és més important i, a més, en conjunt el fitxatge de Neymar ha sortit més car", ha expressat Rummenigge.

 El Director General també ha qualificat de "bogeria" la situació actual del mercat de fitxatges i s'ha mostrat més que reticent a que el Bayern entri en la mateixa dinàmica que la majoria de grans clubs. "El Bayern ha de representar una altra filosofia. Ni volem entrar-hi ni ho podem fer, i està bé que sigui així", ha expressat, confiat que "la opinió pública i els nostres seguidors ho entenen".

Per últim, Rummenigge també s'ha queixat que la Comissió Europea no hagi recolzat la iniciativa de crear un límit salarial a Europa. "El 2011, abans que aparegués el 'fair play' financer, vaig demanar força vegades, juntament amb Platini, que s'introduís un límit salarial a nivell europeu. En aquell moment moment es va denegar la proposta, i no entenc perquè els responsables polítics van rebutjar quelcom desitjat pels Clubs i la pròpia UEFA", ha sentenciat.