El Reus Deportiu ha guanyat el primer derbi tarragoní de la història de la Segona Divisió Espanyola al imposar-se per un gol a zero al Nàstic. En el matx ha tornat a decidir Fran Carbia, que ha marcat sis dels 13 gols que ha fet el seu equip aquesta temporada.

Les dinàmiques amb què arribaven al partit ambdós equips estaven creuades. Els de Natxo González encadenaven tres derrotes consecutives i, després d'un bon inici de campanya, no acabaven de trobar-se amb les bones sensacions de les primeres jornades. D'altra banda, el Nàstic de Tarragona començava a treure el cap de la zona de descens; tot i que continuava com a cuer de la Lliga 1|2|3, dues victòries seguides en els dos últims compromisos l'havien apropat a la salvació.

Altre cop Fran Carbia

Més de 4.000 espectadors s'han acostat a l'Estadi Municipal per presenciar un partit que prometia lluita, intensitat i emoció. I només en els primers compassos del partit ja s'ha pogut veure que el matx no decepcionaria. Al llarg dels primers 45 minuts els dos equips han disposat de jugades clares per avançar-se en el marcador, però aquest no s'ha mogut fins la segona part. Xavi Molina, capità visitant, ha rebut la seva segona targeta groga al minut 49 i, en conseqüència, ha hagut d'abandonar el terreny de joc expulsat.

La superioritat numèrica ha provocat que el Reus es comencés a apropiar de l'esfèric i de les aproximacions més clares de l'encontre. Al minut 57, Fran Carbia ha rematat amb el cap una centrada i ha superat a Dimitrievski en el que ha acabat sent l'únic gol del partit. A partir de llavors, els locals han intentat sentenciar mentre el Nàstic comptava amb poques aproximacions, però tot i això el resultat no s'ha acabat movent.

Gràcies a aquesta victòria el Reus Deportiu es torna a enganxar a la part alta de la classificació, una zona on també hi està lluitant l'altre conjunt català de la categoria, el Girona (que ahir va guanyar 3-1 al Lugo). El Nàstic, en canvi, queda tocat després d'aquesta jornada i segueix l'últim. Li toca seguir remant.