El Reial Madrid torna a decebre a la semifinal de l'Audi Cup. El conjunt de Zinedine de Zidane, en plena crisi ja en pretemporada, ha perdut contra el Tottenham Hotspur el seu tercer partit de la pretemporada (0-1). El Madrid, lluny de demostrar la seva millor versió, ha vist com un gol de Harry Kane desestabilitzava la porteria d'un excepcional Keylor Navas que ha salvat l'equip blanc d'una golejada.

Després de la humiliació de Nova Jersey contra l'Atlètic de Madrid, els homes de Zidane tenien davant el subcampió d'Europa i la seva primera oportunitat per recuperar el crèdit perdut. Amb cinc baixes (Luka Jovic, Thibaut Courtois, Ferland Mendy, Brahim Díaz i Marc Asensio) i amb dos nouvinguts de vacances (James Rodríguez i Casemiro), la reacció era complicada.

Després d'una decebedora primera part i un il·lusionant inici de la segona, el partit ha acabat com ja és habitual en aquest Madrid. El gol de Kane al minut 22 ha estat suficient per derrotar un Madrid en què Eden Hazard i companyia no han sabut realçar-se. Algun detall aïllat de Rodrygo, algun altre de Vinícius i uns molt bons minuts finals de Kubo per maquillar una tarda decebedora a l'Allianz Arena.

El primer partit de semifinals de l'Audi Cup ha estat per al Tottenham i el Madrid es queda sense trofeu. Aquest dimecres a les 18.00h l'equip de Zidane jugarà el partit pel tercer i quart lloc.