El Reial Madrid vol seguir l'estela del Barça i ha repetit la maneta blaugrana però en el seu partit contra el Leganés (5-0). De principi a final els blancs han dominat, sense patir, i els cinc gols aconseguits han tapat qualsevol mancança dels de Zinedine Zidane.

Rodrygo, Kroos, Sergio Ramos, Benzema i Jovic han estat els cinc golejadors d'un Madrid que per fi ha pogut gaudir d'un partit relaxat. En el millor partit de la temporada actual, el Santiago Bernabéu ha pogut gaudir del futbol del seu equip, que ha demostrat un gran repertori atacant.

El Madrid no ha donat opció a un Leganés que s'enfonsa més a la cua de la classificació. Amb dos gols abans dels primers deu minuts, gràcies a Rodrygo i Kroos, els blancs ja tenien el partit encarrilat. I al descans ja en portaven tres amb diana de Ramos, de penal, després de fallar el primer intent i repetir-lo per decisió del VAR. Una xifra inigualable pel Leganés, que ha vist com en el segon temps Benzema transformava un penal i Jovic rematava la maneta en el temps de descompte del segon temps.

Els de Zidane respiren i continuen a la caça del Barça. A l'espera del partit del Granada, són segons a un punt dels blaugrana, els líders.