El Reial Madrid marxa a celebrar el Nadal amb una victòria de mínims a la Lliga Santander contra el Granada (2-0). Casemiro ha decidit un partit que no ha tingut cap gràcia, que ha estat futbolísticament desastrós i que s'estava convertint en un gran problema per al conjunt blanc. I Benzema ha sentenciat en l'última jugada del partit.

Res de res

Tarda grisa i sense al·licients a l'Estadi Alfredo Di Stéfano. Tan descafeïnada que ni Zinédine Zidane s'ha atrevit a treure el recuperat Eden Hazard. Quan el Madrid brilla és per demèrits del rival, per les genialitats de Benzema o per ajudse extrafutbolístiques, i aquesta vegada no hi ha hagut res de tot això.

Un Granada ben posicionat, sabent a què vol jugar i sense por a res, ha plantat cara al conjunt blanc. En el primer minut de joc podria haver fet el primer gol del partit, però la falta de definició de Puertas ha impedit el gol andalús.

Real Madrid Granada EFE

En una rematada d'un córner / EFE

La poca precisió en les rematades finals és el que precisament ha destacat en aquest duel. Ni el Madrid ha sabut ser precís en les ocasions que ha tingut, ni el Granada castigar els blancs quan els han agafat desprevinguts.

Tot i estar pràcticament a la vigília de Nadal, més que de propòsits, ha estat un partit de despropòsits. Ni semblava que els uns volien guanyar, ni que els altres volien prendre cap risc. I sí, tal com sembla, ha estat un partit marcat per la disputa de la pilota a la zona del mig del camp. I per la lesió de Rodrygo en el tram final de la primera part.

Rodrygo lesión Real Madrid Granada EFE

Rodrygo lesionat sobre la gespa / EFE

Casemiro i poc més

Però un Madrid que veia com passaven els minuts i el partit es convertia en un problema, han pogut tranquil·litzar-se amb uns minuts de prémer l'accelerador. Primer ha estat Asensio, que havia entrat pel lesionat Rodrygo, que ha enviat la pilota al pal després d'un espectacular cop d'esperó a l'aire. I després d'una triple ocasió blanca ha arribat el gol de Casemiro.

El migcampista brasiler del Madrid, que a la primera part ha jugat al límit amb un penal que ni l'àrbitre ni el VAR han vist, ha marcat de cap al minut 57. Asensio ha penjat la pilota a l'àrea petita i allà ha aparegut Casemiro saltant més que ningú.

Casemiro Real Madrid Granada EFE

Casemiro rematant en l'ocasió del gol / EFE

Però si el partit ha estat decebedor, sense intensitat i sense al·licients, després del gol ha tornat al camí que havia agafat durant tota la primera part. El Madrid, amb la feina feta, ha fet un pas enrere. I el Granada no ha pogut empatar ni amb la tímida ofensiva que ha fet al final. Benzema ha sentenciat en l'última jugada del partit.

D'aquesta manera el Madrid torna a guanyar un partit per la mínima, i fent el mínim, i torna a empatar amb l'Atlètic de Madrid al capdamunt de la Lliga.

Imatge principal: Casemiro celebrant el gol de la victòria del Reial Madrid contra el Granada / EFE