Últim partit de la temporada a l'RCDE Stadium (dissabte 13 a 16.00h) i l'Espanyol vol acabar de la millor manera possible. El rival serà un València salvat i tranquil a la tretzena posició. “És l’oportunitat de reivindicar-nos", diu un Quique Sánchez Flores novament confiat en un gran tram final de l'equip i aconseguint un molt bon primer any dirigint l'Espanyol.

"Volem fer el millor comiat possible i donar les gràcies a l'afició pel seu suport, per com els sentim, per com ens han protegit i han entès aquest projecte", ha assegurat l'entrenador blanc-i-blau. La tasca serà difícil, perquè tot i que el València no ha fet la seva millor temporada, "és un equip dissenyat per estar a la Champions".

"Alegria i il·lusió" com a principals armes per afrontar el dia a dia. A part, també volen mostrar la cara més "competitiva que no es va veure en la primera volta” i així acabar la temporada de la millor manera possible. "Hem competit bé i és fantàstic poder estar més enllà de l'objectiu inicial", ha afegit Quique.

Ara el que queda per fer és guanyar els dos propers partits i "quedar el més amunt possible”. Uns reptes que no seran fàcils perquè el primer objectiu serà el València, un rival sempre a tenir en compte. La temporada s'ha "gaudit" i s'ha fet "un gran grup".

Temporada nova; nous objectius

"L'objectiu de la propera temporada és el de seguir competint, millorar en la classificació, en punts, en el compromís, en l'ambició, en gols rebuts i a favor... l'objectiu és créixer en molts aspectes". Les intencions sempre són de millorar, però s'haurà de seguir treballant de la mateixa manera i guiar-se per la regularitat. "Estem treballant bé i ens estem avançant a l'estiu, però si cal estar fins el 31 d'agost esperant, estarem", ha afegit sobre en clau fitxatges. A més ha acabat dient que "es demostra que estem creixent perquè estem en disposició de poder optar a les primeres opcions que ens hem marcat”.