L'entrenador de l'Espanyol, Quique Sánchez Flores, ha assegurat en la sessió prèvia al partit d'aquest dissabte contra l'Eibar a Ipurua (13:00 hores) que en cada partit competeixen contra la seva "pròpia ambició". Quique ha assenyalat que tots els rivals són "directes" per aconseguir els objectius a final de temporada i que l'equip lluita contra ell mateix.

El tècnic ha destacat la complexitat d'enfrontar-se a l'Eibar en un camp tan particular com Ipurua. "Tenen un joc molt clar i diàfan, no necessiten gaires sistemes per fer el seu futbol. Centrar i posar la pilota ràpid a l'àrea. El seu joc es llegeix, però tot i així és difícil defensar-lo", ha analitzat.

Ipurua, a més, planteja un repte afegit. "Els espais són menors i no hi ha massa temps per pensar. No és fàcil imposar-se", ha advertit un Quique que ha fet referència a l'"atenció" per guanyar les pilotes dividides i imposar-se en el joc físic, on l'Eibar ja ha demostrat que està plenament adaptat. 

Respecte al partit d'anada, en el qual l'Espanyol va remuntar un 0-3 al descans, el tècnic ha confessat que va suposar un punt d'inflexió: "Va ser estrany, però va mesurar la nostra rebel·lia en un període de creixement. D'aquell xoc en vam sortir amb la sensació que podíem creure en el que fèiem".

D'altra banda, el tècnic blanc-i-blau ha valorat el retorn de Víctor Sánchez després de dos mesos lesionat: "No el veig per a 90 minuts, no està encara a aquest ritme, però igualment és una gran notícia que estigui de tornada". L'objectiu, ha dit, és recuperar tots els tocats després de l'aturada de la Lliga per compromisos internacionals.

Quique, preguntat sobre l'absència de jugadors de l'Espanyol en la convocatòria de la selecció, no ha volgut mullar-se: "Sempre pensem que en els nostres grups algú mereix jugar, sobretot quan l'equip va bé. Però jo tinc la perspectiva de la meva plantilla i el seleccionador té la de tots els altres".