L'entrenador de l'Espanyol, Quique Sánchez Flores, ha assegurat a la sessió prèvia al partit contra el Llevant a Cornellà-el Prat (21:00 hores), que prefereix jugar, "d'entrada, contra equips amb dubtes", encara que ha insistit que després el seu equip ha de rematar les seves opcions.

El tècnic, en aquest sentit, ha insistit que actualment "els jugadors emocionalment són més sensibles als resultats, al positiu i al negatiu". És per això que ha apuntat que és "molt important" avançar-se al marcador: "Fins ara ho hem fet bé i tant de bo mantinguem aquesta dinàmica".

De tota manera, el preparador blanc-i-blau ha destacat les virtuts del Llevant: "Són físics i donen prioritat als espais interiors. Mentre es troben dins del partit són un equip incòmode, amb un bon contraatac i pilota aturada". Enis Bardhi, una de les grans sensacions en aquest inici de lliga, és un "risc", segons Quique, en les faltes directas.

El vestidor català arriba al compromís "amb bones sensacions". "Hem fet una setmana extraordinària després de l'aturada, però això no assegura res", ha comentat. A més, Quique Sánchez Flores ha mantingut que els seus jugadors tenen l'"ambició" de guanyar totes les jornades possibles.

Qüestionat per la titularitat a la porteria, l'entrenador no ha revelat qui estarà sota pals: Pau López, habitual fins ara, o Diego López. "No m'agrada anunciar titularitats. Aprofitarem els bons moments dels jugadors", ha dit. Amb aquesta premissa, Pau mantindria la seva condició de porter titular.

D'una altra banda, el tècnic blanc-i-blau ha valorat els horaris de l'Espanyol, que comença a conviure amb els divendres i els dilluns, allunyant-se del cap de setmana: "Els horaris no ajuden. Respectem la gent a la qual pertany el futbol, però crec que cal repartir millor aquestes situacions".

Quique també ha afegit que a l'Espanyol li agradaria "participar d'aquest gran pastís i aquesta festa jugant un dissabte o un diumenge i no ser convidats en els grans casaments de Madrid i Barcelona". "M'encantaria parlar amb aquesta gent, no afavoreix el creixement d'alguns equips. Hi ha molt per millorar", ha explicat.

Finalment, l'entrenador blanc-i-blau ha assegurat que la tensió política no ha afectat a la plantilla: "Tenim un club i un grup on impera el seny i això ha estat molt important perquè no hi hagués tensió al vestidor. Estem sempre amb la concòrdia, l'amistat, el suport i compartir. Són els verbs i les paraules que ens agraden".

Llista de convocats

Pau López, Diego López, Edu Frias, Aarón, Dídac Vilà, Hermoso, David López, Sergio Sánchez, Marc Navarro, Javi López, Marc Roca, Pablo Piatti, Granero, Javi Fuego, Pape Diop, Darder, Jurado, Hernán Pérez, Leo Baptistao, Gerard i Sergio García.