Garbiñe Muguruza continua imparable l'Obert dels Estats Units i no ha tingut cap problema per guanyar per 6-1 i 6-1, en tot just una hora i un minut, a l'eslovaca Magdalena Rybarikova. Muguruza, que encara no ha cedit cap set en els tres partits disputats, ha jugat de nou de manera devastadora amb el seu tennis agressiu des del fons de la pista.

La propera rival de Muguruza serà la txeca Petra Kvitova, tretzena cap de sèrie, que ha guanyat per 6-0 i 6-4 a la francesa Caroline Garcia, divuitena. Aquest duel serà el quart que tinguin com a professionals en el circuit de la WTA amb avantatge de 2-1 per a la tennista txeca.

Venus Williams, novena cap de sèrie, tampoc ha tingut problemes per aconseguir l'accés a la quarta ronda amb la seva victòria per 6-3 i 6-4 davant de la grega Maria Sakkari. La rival de Williams en la pròxima ronda serà l'espanyola Carla Suárez, que s'ha imposat per 6-1, 3-6 i 6-3 davant de la russa Ekaterina Makarova.