La Federació Anglesa (FA) apel·larà contra la decisió de no sancionar José Mourinho, entrenador del Manchester United, per una sèrie de comentaris inadequats després d'un partit. Els fets van tenir lloc el passat 6 d'octubre després del partit contra el Newcastle United.

Després de la victòria per 3-2 dels Red Devils a Old Trafford, una càmera va gravar l'entrenador portuguès fent una sèrie de comentaris que la FA ha considerat "abusius" quan abandonava el terreny de joc pel túnel de vestidors. El portuguès ha estat acusat per la FA de proferir insults i comentaris inapropiats i s'enfronta a una possible sanció que podria ser econòmica o esportiva.

Una de les conseqüències podria ser quedar apartat de la banqueta durant diversos partits. Malgrat tot, una comissió independent va considerar la setmana passada que Mourinho era innocent dels fets dels quals estava acusat. El mateix Mourinho ho ha anat recalcant en les rodes de premsa posteriors a l'incident.

José Mourinho EFE

EFE

La FA ha utilitzat una persona especialitzada en la lectura de llavis per donar suport a l'acusació contra Mourinho, però el jutjat, format per tres persones, ha desestimat la sanció. Un cop estudiada la decisió de la comissió, la FA ha apel·lat i Mourinho, en cas que la sentència canviés, podria tornar a enfrontar-se a una sanció econòmica o esportiva.