Males notícies per a Zinedine Zidane de cara la Supercopa d'Espanya. Una de les seves peces clau al mig del camp, Luka Modric, es perdrà el partit d'anada del Camp Nou per culpa d'una sanció que arrossega des de 2014.

A la tornada de la Supercopa del 2014, que va enfrontar el Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid (i que va tenir als matalassers com a guanyadors), el jugador croat va ser expulsat per doble amonestació. Com a conseqüència, el Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol va sancionar Modric amb un partit de suspensió.

Segons el Codi Disciplinari de la RFEF, les sancions d'un partit només es poden aplicar en la mateixa competició, i com que el conjunt blanc no ha tornat a disputar una Supercopa des de llavors, el jugador no podrà disputar el primer Clàssic de la temporada oficial.

D'aquesta manera, el Reial Madrid jugarà l'anada de la Supercopa d'Espanya amb una baixa més que important. Sense ell, els blancs provaran de fer un pas important cap al títol després de proclamar-se, aquest dimarts, supercampions d'Europa.