Newell's, club on va créixer Leo Messi, ha presentat les noves equipacions per als propers sis mesos de competició regular a l'Argentina. I la sorpresa arriba amb una samarreta única dedicada al crac del Barça.

La roba destaca per haver canviat la marca patrocinadora: Adidas deixa de ser la marca del club argentí i Umbro pren el relleu. Però aquest no és el detall més destacat de la presentació oficial dels kits del club de Rosario. I és que el Newell's ha dissenyat una samarreta especial per a Messi amb el dorsal '10' al davant i un missatge: "Messi, el teu desig és la nostra il·lusió".

De Rosario a Barcelona

El club argentí ha estat el bressol de diversos personatges importants per al món del futbol: Gerardo Tata Martino, Marcelo Bielsa, Eduardo Berizzo, Maxi Rodríguez, Diego Armando Maradona i altres. Però ara mateix, el referent número u per als de Rosario és el jugador del Barça, Leo Messi. Per això, els leprosos, que esperen que Messi marqui els seus últims gols amb els seus colors, han decidit elaborar aquesta samarreta dedicada únicament al crac del club blaugrana.

La nova pell de l'equip de Rosario està dividida en dues franges amb els colors de l'equip, negre i roig. A la part esquerra del pit es troba l'escut de Newell's amb les seves set estrelles fent de corona, a la dreta l'isologotip de la marca Umbro i a la part del darrere de l'equipament es pot llegir l'emblema "El més gran de l'interior" gravat en color platejat. L'únic que diferencia la samarreta oficial del Newell's de la del regal únic per a Leo Messi, és que a la part frontal apareixen el dorsal del crac argentí i el missatge "Messi, el teu desig és la nostra il·lusió" i el cognom de Leo a l'esquena.

Els de Rosario tenen pensat fer viatjar la samarreta fins a Barcelona per donar-se-la al crac argentí com a gest del club que el va veure sorgir com a futbolista així com de part de la marca Umbro, que és el nou patrocinador del club argentí. El jersei és una versió única i especial per a Leo i, per tant, no està a la venda. Tot i així, les noves elàstiques de Newell's ja estan disponibles amb un preu aproximat de 64€.