Duel amb aroma blaugrana al futbol xinès. Dos exjugadors del Barça, que han abandonat la disciplina culer aquest passat estiu, es veuen les cares ben lluny de Barcelona. Javier Mascherano i Paulinho Bezerra han jugat a la Xina i l'argentí ha quedat assenyalat.

El Guangzhou Evergrande de Paulinho s'enfrontava a l'Herbei Fortune de Mascherano en partit de la Superlliga de la Xina, la màxima competició del futbol xinès. El matx ha acabat amb victòria de l'equip de Paulinho per 0-3, però el protagonista negatiu del partit ha estat l'argentí, que ha quedat en evidència en més d'una ocasió.

Dos errors claus de Mascherano, actuant de defensa central, han significat dos dels tres gols del Guangzhou. La primera ha estat al minut 2 quan s'ha mirat com el davanter del Guangzhou li passava per davant per baixar una pilota i cedir-la perquè Gao Lin rematés a plaer. Ja a la segona part, un atacant rival li ha guanyat l'esquena amb molta facilitat per marcar el 0-2.

Paulinho Brasil EFE

Amb aquesta victòria, el Guangzhou suma 54 punts i es col·loca segon de la Superlliga xinesa a quatre punts del Shangai Donghai, el líder, quan queden poques jornades per decidir qui serà el campió de la competició.