Diego Armando Maradona, entrenador dels Dorados de Sinaloa mexicà, segueix sent protagonista pels seus afers extraesportius. Durant el Mundial de Rússia ja va deixar lamentables imatges que quedaran guardades durant molt temps a les retines dels aficionats al futbol, més tard va aprofitar per carregar contra Leo Messi o contra Pep Guardiola, i ara torna a excedir-se fora dels terrenys de joc.

Més enllà de no estar gaire fi en molts dels partits del seu equip, el tècnic argentí ara ha estat multat per les seves declaracions contra l'àrbitre del partit que el seu equip va jugar contra el San Luis, en la quinzena jornada de la Liga de Ascenso, segons ha informat la Comissió Disciplinària de la Federació Mexicana de Futbol (FMF). Mitjançant un comunicat, l'organisme ha assenyalat que Maradona va faltar a diversos articles del Codi d'Ètica i per això se li imposa una multa.

L'exjugador argentí va ser sotmès a una investigació, a petició de la Comissió d'Àrbitres de la FMF, després d'haver increpat al col·legiat del partit del seu equip contra el passat 10 de novembre. Maradona va comparar l'actuació de l'àrbitre amb la de l'àrbitre mundialista uruguaià Edgardo Codesal, que va dirigir la final que va perdre Argentina davant Alemanya al Mundial d'Itàlia 1990.

Maradona EFE

EFE

"Que em guanyi l'àrbitre no m'agrada, que em guanyin al camp. Va amonestar tots els nostres jugadors que passaven al costat. No vull parlar molt d'ell. No vull remuntar-me a temps de Codesal, perquè si segueixo parlant, diria barbaritats", va declarar Maradona aquell dia sobre l'actuació de l'àrbitre Alan Martínez.

Aquest és el segon càstig que rep Maradona des de la seva arribada a la banqueta dels Dorados de Sinaloa, després d'haver estat suspès un partit per la seva expulsió en el duel d'anada dels quarts de final de la Liga de Ascenso contra el Mineros de Zacatecas. L'equip de Maradona es trobarà novament amb l'Atlético San Luis els propers dijous i diumenge a la final del Torneo Apertura 2018.