El Manchester City de Pep Guardiola s'ha refet de la derrota a l'estadi del Norwich (3-2) propinant una històrica golejada al Watford del tècnic espanyol Quique Sánches Florez (8-0).

El conjunt skyblue ha signat un dels resultats més contundents de la història de la Premier League i, de passada, ha deixat clar al Liverpool que aquest curs també hauran de lluitar el títol fins al final. Finalment els de Guardiola han aconseguit 8 dianes, de manera que no han pogut igualar el rècord establert pel United l'any 1995, quan els red devils van derrotar l'Ipswich Town per 9-0. Sigui com sigui, el marcador és històric, i és que el City mai havia marcat 8 gols en un partit del campionat domèstic anglès.

Primer hat-trick de Bernardo Silva

Els primers minuts del City-Watford ja formen part de la història de la Premier League. Els de Guardiola han estat un huracà i han signat 5 dels 8 gols en els primers 18 minuts, fet que ha convertit l'equip skyblue en el centre de les mirades del món del futbol.

pep guardiola city efeEFE

La primera diana l'ha marcat el canari David Silva al minut 1, i a partir d'aquest moment l'aixeta no ha parat de rajar. El Kun Agüero, de penal, ha marcat el segon al 7. Posteriorment, en els minuts 12, 15 i 18; Riyad Mahrez, Bernardo Silva i Nico Otamendi han perpetrat la humiliació al Watford.

A la segona part, en la qual ha tingut minuts el català Eric García, el City ha seguit arribant a la porteria de Ben Foster i no ha tingut pietat. Bernardo Silva, en els minuts 48 i 60, i Kevin de Bruyne, al 85, han tancat un marcador antològic.