El Manchester City no ha pogut aferrar-se als tres punts en la visita del Tottenham a l'Etihad Stadium (2-2). Els de Pep Guardiola no han pogut mantenir l'avantatge i els de Mauricio Pochettino han aprofitat el seu encert i l'ajuda del VAR.

Ha estat la primera ensopegada del conjunt de Guardiola, vigent campió de la Premier League, tot i que s'ha mostrat superior en tot moments als spurs. Hugo Lloris ha brillat sota els pals del Tottenham però no ha pogut evitar els dos gols del City, dins dels primers 35 minuts, d'Sterling i d'Agüero. Però sí ha celebrat el de Lamela, que feia l'empat a un gol al minut 23.

El City tenia avantatge al descans, però a la segona meitat el Tottenham, gràcies a Lucas Moura, ha pogut empatar al minut 56. I quan tot semblava que s'acabaria amb empat, ha arribat l'emoció: Gabriel Jesus ha fet el tercer gol dels de Guardiola en el temps afegit, però el VAR l'ha anul·lat per unes mans de Laporte en la mateixa jugada.

L'empat aparta el Manchester City del liderat que ara agafa el Liverpool juntament amb l'Arsenal, que prèviament han guanyat respectivament el Southampton (1-2) i el Burnley (2-1). El City, igual que el Tottenham, acumula una victòria i un empat, però es mantenen a la zona alta.