El Manchester City de Pep Guardiola jugarà les semifinals de la FA Cup després de guanyar per 2-3 el Swansea. El conjunt gal·lès ha aconseguit situar-se 2-0 al marcador contra tot pronòstic, però l'entrada al terreny de joc del Kun Agüero ha revolucionat el partit.

En els primers 45 minuts, el Swansea s'ha avançat gràcies a Matt Grimes, que ha aprofitat un penal infantil de Fabian Delph, i a Bersant Celina, un futbolista format a les categories inferiors del conjunt de Manchester. Guardiola, però, ja va caure contra un equip de categoria inferior la temporada passada i aquest cop ha reaccionat.

Amb 2-0 al marcador, el tècnic de Santpedor ha mogut la banqueta i ha fet entrar primer a Oleksandr Zinchenko i Raheem Sterling i més tard a Agüero. L'argentí ha aprofitat un embolic dins de l'àrea per a assistir a Bernardo Silva, que ha posat la primera pedra de la remuntada. Minuts més tard, Sterling ha estat placat dins de l'àrea, Andre Marriner ha assenyalat penal i Agüero, ajudat per la deessa de la fortuna, ja que el seu tir ha tocat el pal i el porter abans d'entrar, ha igualat el xoc.

Quan es temia la prorroga a Gal·les, Agüero ha rematat un enviament des de banda esquerra en planxa i ha tancat la remuntada del City, que jugarà així les semifinals de la FA Cup, l'únic títol a Anglaterra que encara no figura en les vitrines de Guardiola.