El Manchester City de Pep Guadiola no s'atura. Després de derrotar el Liverpool (2-1) en una victòria que va reobrir la Premier League, aquest diumenge l'equip skyblue s'ha desfet amb comoditat del Rotherham (7-0) a la tercera ronda la FA Cup.

Guardiola ha aprofitat el partit per donar minuts a Kevin de Bruyne, que ha tornat a ser titular després de la seva lesió, i a Phil Foden, una de les perles del conjunt de Manchester. El rival, que competeix a la segona divisió anglesa, ha estat un titella a mans dels seus homes i en cap moment ha pogut plantar cara.

Els gols els han aconseguit Sterling, Foden i Ajayi en propia porta, a la primera meitat; i Gabriel Jesús, Mahrez, Otamendi i Sané a la segona.

Guardiola segueix batent rècords. La victòria d'aquest diumenge és la més amplia que el tècnic català ha aconseguit entrenant el City. A més, a la FA Cup, el conjunt de Manchester no aconseguia set gols des del 1968.