El Manchester City de Guardiola ha fet el que ha volgut contra el Chelsea (6-0). Els citizens han tingut la seva particular revenja del partit d'anada, en què van perdre per 2-0, i tornen a liderar la Premier League amb els mateixos punts que el Liverpool, 65.

Pep Guardiola és un entrenador diferent. Considerat com un geni en el món del futbol per una gran majoria, el tècnic català sap com motivar els seus jugadors i que donin un rendiment del 100%. Un partit contra el Chelsea no és un matx qualsevol, és especial, i Guardiola, que ho sap, ha trobat la fórmula per destrossar l’equip londinenc.

El City ha estat una piconadora

L’entrenador del Manchester City va fer veure els seus futbolistes la pel·lícula Tauró (1975) de Steven Spielberg i just començar el partit contra el Chelsea s’ha vist que els alumnes han après la lliçó. Quan han olorat la sang, han atac l’enemic fins a deixar-lo vist per sentència. En els primers 25 minuts, els citizens ja guanyaven per 4-0.

sterling bernardo city efe

La feblesa defensiva dels de Sarri s’ha vist palesa des de l’inici i el City s’ha trobat amb la seva millor versió. Sterling ha obert la llauna en el minut 3 i més tard Agüero ha fallat una ocasió imperdonable. L’argentí, cabrejat, per la seva errada, ha marcat un golàs per tota l’escaire minuts després i s’ha redimit.

El Chelsea no ha sabut com aturar els de Manchester i semblava un equip petit que tenia por i estava desitjant anar-se’n cap a casa. Amb aquesta poca confiança sobre la gespa, Barkley ha regalat la pilota i Agüero no ha fallat davant Kepa i ha fet el tercer gol. Els citizens estaven sent una piconadora i Gündgan també s’ha volgut sumar a la festa golejadora.

Hat-trick d'Agüero i doblet de Sterling

Amb un 4-0, el Chelsea estava més que sentenciat i només un miracle podia fer que capgiressin el marcador. Però a Guardiola no se li escapen aquests partits. El City tenia més i més gana, el tauró no estava satisfet i la maneta ha arribat amb un altre gol d’Agüero de penal. L’argentí ha fet un hat-trick i ha demostrat que és un dels davanters més en forma de la Premier.

Aguero Manchester City Chelsea EFE

Els citizens no podien deixar de marcar i marcar i Sterling, un dels millors en aquest matx, ha anotat el seu particular doblet. Al final, 6-0, set i partit i Sarri té ara un objectiu: hauran de millorar si volen aixecar el primer títol de la temporada. En menys de 15 dies, City i Chelsea es tornen a veure les cares en la final de la Copa de la Lliga.