Marco Asensio dona a Julen Lopetegui la seva primera victòria al capdavant del Reial Madrid. Un doblet del migcampista mallorquí, sumat al gol de Gareth Bale, serveixen per remuntar contra una Juventus de Torí més rodada a Washington (3-1).

El duel entre madridistes i italians arribava descafeïnat per la baixa de Cristiano Ronaldo. El davanter portuguès ja s'entrena amb la 'Juve', però ho fa a Itàlia, al costat dels mundialistes i lluny de la majoria dels seus companys, que esgoten els últims dies de gira per als Estats Units. A més, el partit amistós no servia per cicatritzar una ferida que es va tornar a obrir als quarts de final de la Champions.

El Madrid, amb tres futbolistes del filial, tornava a posar-se davant el mirall per comprovar si la falta de gol començava a derivar en trauma. El campió italià, més endollat, ha aconseguit trencar el 0-0 abans del primer quart d'hora aprofitant una errada de Dani Carvajal, que ha desviat una centrada lateral de Joao Cancelo per enganyar Keylor Navas i fer el primer gol del partit. La sort girava l'esquena a un equip que no xutava entre pals.

Karim Benzema, capità, era inofensiu perquè no tocava cap pilota. La Juventus, plena de cares conegudes, tenia les idees més clares. El Madrid, però, ha trobat el gol de l'empat en la seva primera ocasió. Bale ha caçat una pilota a la frontal de l'àrea rival per enviar un xut a l'escaire del porter Wojciech Szczęsny.

Els canvis al descans han revitalitzat l'equip de Lopetegui, Vinícius i Asensio han liderat el canvi de ritme. El migcampista, avui davanter, ha demostrat que està preparat per assumir una part de la responsabilitat que requeia sobre les esquenes de Ronaldo. Els seus dos gols, des de dins de l'àrea i en menys de deu minuts, han capgirat el marcador. La Juventus pagava la seva falta de contundència en defensa.

Els joves del Madrid han passat amb nota la prova de Washington després de la derrota contra el Manchester United a Miami. La Roma serà l'últim rival dels blancs en aquesta gira abans que agafin el vol de tornada per jugar el trofeu Santiago Bernabéu contra el Milan amb la mirada clavada en la Supercopa d'Europa contra l'Atlètic de Madrid.