Luis Suárez serà una de les absències més destacades del Clàssic que Barça i Madrid disputaran aquest diumenge al Santiago Bernabéu. El davanter uruguaià, especialista en marcar gols al conjunt blanc, es perdrà gairebé tota la temporada per culpa d'una lesió al genoll dret de la qual es va operar el passat 12 de gener.

Aquest divendres, el '9' blaugrana ha concedit una entrevista a RAC1 en la qual ha parlat sobre el seu procés de recuperació i també sobre el seu vincle contractual amb el Barça, que en teoria finalitza el 2021.

Suárez ha revelat que el seu contracte compta amb una clàusula secreta a través de la qual renovarà automàticament fins al 2022 si la temporada vinent juga el 60% dels partits. "Estic molt feliç aquí, la meva família està més que contenta, sóc al club on sempre he volgut ser i em sento útil", ha dit.

suarez barça madrid efe

EFE

El punta uruguaià, d'altra banda, no ha descartat reincorporar-se a l'equip abans que acabi el curs. "Sóc molt fort davant les crítiques que rebo per la lesió o per la no-lesió, i també sóc molt fort per intentar tornar abans del que es diu", ha assegurat.

Diversos sectors del barcelonisme van qüestionar que el '9' decidís operar-se en plena temporada, de manera que ell ha volgut defensar la seva decisió. "Estava jugant com estava jugant perquè estava acostumat a jugar amb el dolor. Tothom sap els problemes que tinc al genoll dret: tenia un quist al menisc que em molestava. Tot això generava que anés forçant altres zones del genoll. L’any passat va ser l’operació de menisc intern, ara l’extern. Tot això es va ajuntant i va generant problemes", ha sentenciat.