Luis Enrique Martínez, el nou seleccionador espanyol de futbol, ha explicat en declaracions a Cuatro que aquest càrrec "implica molta il·lusió". El tècnic asturià també ha destacat la seva felicitat i motivació per prendre el comandament de l'equip i ha exposat que la crítica "és una cosa que va annex a qualsevol càrrec".

L'exentrenador del Barça es mostra ferm i sense pors, també amb un punt desafiant quan ha estat preguntat per la polèmica que ha portat la seva designació com a entrenador: "Què dius? Criticar a Espanya és impossible. Estic encantat. Sé el que significa ser entrenador, la crítica és una cosa que va annex a qualsevol càrrec a casa nostra, ho accepto de molt bon grat i segur que ens divertirem".

I també ha utilitzat el recurs irònic en parlar d'aquells que diuen que és antimadridista. Ells els estima "moltíssim" i afegeix que està obert a donar la seva "millor versió". I sobre la seva sempre tensa relació amb la premsa serà "com sempre... ¿Millor? Si no pot millorar. És un nivell altíssim el que tinc. Us tractaré com us mereixeu".

El somni de la selecció

Internacional amb Espanya com a jugador, ara li tocarà ser-ho des de la banqueta: "No sé si era un somni, però sí sempre m'ha fet molta il·lusió. He tingut l'oportunitat de ser jugador internacional, patir i gaudir amb la samarreta d'Espanya en molts campionats i ara fer-ho com a seleccionador implica molta il·lusió. Estic molt content, molt motivat i amb ganes de començar a córrer".

Però també ha avisat als que no el coneixen: "Tinc 48 anys i serà difícil canviar. Si puc millorar, intentaré fer-ho, però estic content del que he fet fins ara, a on he arribat al llarg de la meva carrera esportiva i no canviaré. Sóc el mateix".