El Barça no es podia permetre un altre resultat que no fos la victòria aquest diumenge al Reale Arena. El conjunt de Ronald Koeman ha complert amb la feina i ha derrotat a la Reial Societat per un contundent 1-6 a domicili. Tres punts molt valuosos que permeten al Barça seguir en la lluita per la Lliga Santander una setmana més.

El conjunt de Koeman se li presentava un partit difícil després que els seus rivals, el Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid haguessin aconseguit sumar en aquesta jornada els tres punts. Els gols d'Antoine Griezmann, d'Osumane Dembélé i dos doblets de Leo Messi i de Sergiño Dest han portat al Barça a derrotar amb contundència l'equip basc. El conjunt de Koeman ha sigut superior durant tot el partit i ha deixat a la Reial Societat noquejada davant els gols del conjunt blaugrana. El conjunt d'Imanol Alguacil només ha aconseguit fer un gol quan el partit ja es trobava sentenciat de la mà de Barrenetxea quan acabava d'incorporar-se al terreny de joc.

Atlètic de Madrid i Reial Madrid no perdonen

L'Atlètic de Madrid també ha disputat el seu partit aquest diumenge davant l'Alabès. Un gol de Luis Suárez al minut 54 ha fet als matalassers emportar-se una victòria que ha penjat d'un fil al minut 85 quan l'àrbitre ha xiulat un penal favorable a l'Alabès. Finalment Oblak ha aturat la pena màxima i ha evitat que l'Atlètic marxés del Wanda amb un empat. L'Atlètic suma ja 66 punts i segueix líder a la Lliga. El Madrid també va derrotar el Celta de Vigo aquest dissabte amb un 1-3 a domicili amb un 1-3 a domicili. El conjunt de Zinedine Zidane va aconseguir la victòria amb un doblet de Benzema i un gol de Marco Asensio quan el partit ja tocava l'últim minut. El conjunt blanc es situa en tercera posició amb 60 punts a la classificació.

atletico alaves suarez efe

Els jugadors de l'Atlètic de Madrid celebrant el gol de Luis Suárez davant l'Alabès / EFE

La classificació no es mou

El Barça segueix en 2a posició amb 62 punts, per sobre del Reial Madrid (60 punts) i a quatre de l'Atlètic de Madrid (66 punts). Els de Koeman han aconseguit una victòria importantíssima i segueixen en la lluita per la competició regular. Per altre costat, el Sevilla va empatar el seu partit amb el Valladolid i es manté en quarta posició amb 55 punts, a set del Barça i a onze de l'Atlètic.

Real Sociedad Barça EFE

Els jugadors del Barça celebrant un dels gols davant la Reial Societat / EFE

La propera jornada no es disputarà fins d'aquí a de dues setmanes a causa d'una parada per seleccions. La jornada 29 es jugarà la primera setmana d'abril i enfrontarà al Barça amb el Valladolid al Camp Nou, al Reial Madrid amb l'Eibar a Valdebebas i a l'Atlètic amb el Sevilla al Sánchez Pizjuan.

Així queda la classificació de la Lliga a la jornada 28

Imatge principal: Els jugadors blaugrana celebrant un gol en el partit contra la Reial Societat / EFE