Josep Maria Bartomeu parla sobre el judici al procés just el dia en què ha començat a Madrid. "El judici contra els líders polítics és injust, en un marc processal que el Barça mai ha vist bé", ha defensat el president del Barça en el mateix sentit que en el dia d'ahir es va expressar Josep Vives, portaveu del club.

"Reiterem que el nostre compromís és amb la llibertat i la democràcia", ha afegit Bartomeu durant el discurs que ha fet a l'Auditori 1899 del Camp Nou. El president blaugrana també ha reconegut que "en els temps que venen s'han de reforçar i reiterar tantes vegades com faci falta".

Emanuela Audisio, premiada

El discurs de Bartomeu ha estat en el marc de la cerimònia d'entrega de la tretzena edició del Premi Manuel Vázquez Montalbán. Aquest any la guanyadora ha estat la periodista Emanuela Audisio, redactora de La Repubblica, i que a més és la primera dona en aconseguir el guardó.

Un premi que arriba com a reconeixement a una llarga carrera i que ha rebut abans de fer un discurs en què ha recordat les seves connexions amb Vázquez Montalban, el Barça i Catalunya.