El Joventut de Badalona es troba al límit de l'extinció. Els problemes econòmics que ja han fet trontollar les estructures de l'històric club català de bàsquet s'han vist agreujades en els últims dies. Els deutes econòmics, especialment amb Hisenda, han remogut el club i ara busquen una solució definitiva.

El club badaloní ha informat a través d'un comunicat que el proper dijous hi haurà una reunió amb el Patronat de la Fundació Badalona Capital Europea del Bàsquet, en la qual es prendran les mesures que facin falta. "El consell d’Administració del club es reunirà per tal d’adoptar les mesures pertinents i informarà de les decisions preses al respecte", han afegit des de la Penya després d'una primera reunió aquest dimarts.

L'alcaldessa s'apropa al club

Dolors Sabater, alcaldessa de Badalona, ha informat en els últims dies de la greu situació que està vivint el club de la seva ciutat. "Lamento molt la difícil situació actual, i el mal que ha fet la nefasta i opaca gestió dels governs anteriors", afirmava en una de les seves piulades.

També explicava que "el contracte de patrocini 'Badalona és futur', de 5M€ a 4 anys és completament legal, transparent, vigent i està dotat pressupostàriament i signat". Sabater ha confirmat després de la reunió que l'Ajuntament "no s'ha fet enrere" en el patrocini, però que no es poden concretar els terminis exactes.

Suport del bàsquet

Les mostres de suport no s'han pogut evitar i jugadors en actiu del club o que han passat per la Penya ja han mostrat els seus ànims. Sergi Vidal, Guillem Vives o Rudy Fernández, tres exemples.

El futur de la Penya està en discussió i el proper dijous es podria saber la decisió definitiva. La liquidació del club entra dins els plans, però fins dijous hi ha temps per solucionar-ho.