L'expresident del Barça Joan Laporta ha lamentat des de Bogotà que el club català hagi perdut el seu "estil genuí del futbol". Una situació que ha arribat després dels resultats negatius en les competicions internacionals que ha disputat en els últims anys.

Laporta, qui ha estat el convidat d'honor a una conferència sobre lideratge empresarial a la capital colombiana, ha destacat "la voluntat global" que va adquirir l'equip sota el seu mandat sense oblidar l'artífex dels resultats dins de la banqueta, amb Pep Guardiola com a màxim exponent. "'Més que un club' no és un eslògan, és una declaració de principis, tenim una referència que era l'estil genuí del futbol que ens va ensenyar Johan Cruyff (...) vam apostar decididament pel planter i ara el club es va ressentir al allunyar-se d'això", ha indicat l'exdirigent blaugrana.

Joan Laporta Efe

EFE

Un Laporta que torna a escena després de demanar eleccions anticipades a Josep Maria Bartomeu, actual president culer. Les properes són, per estatuts, al 2021, però Laporta ja ha confirmat la seva presència si s'avancen a aquest estiu.