Javier Tebas no està disposat a rendir-se. El president de la Lliga va assegurar aquest dijous que ha iniciat "els tràmits legals corresponents" perquè el Girona-Barça pugui jugar-se a Miami el proper 26 de gener. 

Tot i que la FIFA es va posicionar-se obertament en contra de portar el partit als Estats Units, Tebas va afirmar que fins a la primera setmana de desembre hi ha possibilitats que li donin la raó.

"A nosaltres la Federació no ens ha respòs i hem iniciat els tràmits legals corresponents per reclamar on correspongui. No diré on, però hi ha tercers òrgans que poden decidir. Creiem que tenim dret a que es jugui a Miami", va dir.

Messi Alcalá Barça Girona EFE

EFE

Tebas, a més, va qüestionar el criteri del president de la FIFA, Gianni Infantino, qui va justificar la decisió del seu òrgan argumentant que un partit de competició domèstica no es pot jugar fora del país original. "Que em digui on està escrit, perquè no ho diu enlloc. A la MLS aquest criteri no deu existir, perquè poden jugar a Canadà. Fa la sensació que destruirem el futbol a Espanya, la qüestió ja em sembla infantil", va sentenciar. 

Rubiales, fart del tema

Per la seva banda, Luis Rubiales, president de la Federació Espanyola de Futbol, va assegurar que "és el moment de no portar el tema més enllà, cap de les institucions que ha de donar l'ok l'ha donat". 

Rubiales també va revelar que la RFEF havia rebutjat "una oferta milionària de la mateixa empresa per portar la Supercopa a Miami", però va admetre que en un futur portar el partit fora, si la competició se segueix jugant a partit únic, és una possibilitat.