Javier Tebas, president de la LaLliga, ha afirmat que no considera correcte que els jugadors del Barça no estiguessin presents a la gala The Best de la FIFA, de la mateixa manera que tampoc no li va semblar bé que no estiguessin al novembre a la de LaLliga. "No valoraré si va ser una falta de respecte perquè tindran les seves raons, però es podia haver fet un esforç com altres vegades, ja que anar a Zuric des de Barcelona no és com anar a Nova York i l'hora era adequada. Haurien d'haver estat", ha explicat.

El president de LaLliga també ha parlat sobre el guardó entregat a Cristiano Ronaldo amb una qualificació de "premi merescut". Tot i això, ha volgut destacar que al futbol espanyol hi ha "els dos millors jugadors de la història, per la qual cosa a Espanya es gaudeix del premiat cada cap de setmana".

Sense problemes amb Piqué

"Estic d'acord amb ell en que cal reflexionar sobre els àrbitres, que és el que ell demana. Si és pel que ha passat en l'última setmana, clar que cal millorar el nivell arbitral". Molt clar respecte les actuacions arbitrals i conscient del que reclama el central blaugrana.

Tebas no ha volgut entrar a discutir els polèmics gestos de Piqué després del partit contra el Vila-real i ha volgut posar pau. "No crec que fos per aquell mateix partit, sinó pel de San Mamés, però no hi entraré. També són coses que es diuen en calent, quan el partit s'acaba i no cal treure-les de polleguera".

Un nou conflicte amb la FIFA

En referència al nou model de Mundial de futbol que s'ha presentat, LaLliga ha assegurat que impugnarà la decisió de la FIFA. "Impugnarem aquesta decisió com més aviat millor perquè no estem d'acord, ja que perjudica i cal avaluar-la millor. Veurem si denunciem davant la Unió Europea, davant la Direcció General de la Competència o davant les institucions suïsses de la competència", ha explicat Tebas. A més, també ha afegit que "hi ha una institució que fa servir la política esportiva que està prenent decisions que afecten la política econòmica de les grans lligues d'Europa".

Malgrat les dures crítiques del president de LaLliga contra la FIFA, el màxim mandatari de la institució del futbol, Gianni Infantino, ha menyspreat les paraules de Tebas. En la roda de premsa de presentació del nou Mundial, Infantino ha respost amb un simple "bona sort" a la pregunta sobre la possible denuncia de LaLliga.