El Barça juvenil ha assenyalat el camí correcte al primer equip després de vèncer l'Inter de Milà (0-2) i deixar pràcticament sentenciada la classificació per als vuitens de final de la UEFA Youth League. Els de Denis Silva són primers del seu grup amb 10 punts, mentre que el Tottenham, que s'ha desfet del PSV per 2-0, en té 6. D'aquesta manera, els blaugrana només necessitaran sumar un punt a Eindhoven per ser primers.

El Barça, més contundent

Els primers 45 minuts han estat molt disputats i el cert és que l'Inter s'ha pogut posar per davant en el marcador. Després d'un inici esperançador del Barça, els italians han enviat la pilota al pal en dues ocasions. Qui ho perdona ho paga i els de Denis Silva han fet el 0-1 just abans d'arribar al descans per mitjà de Peke. El davanter centre, que debutava en competició europea, ha demostrat el seu olfacte golejador després de caçar una pilota morta en un servei de córner.

Guillem Jaime i Nico González, providencials

A la segona meitat l'Inter ha insistit i ha gaudit d'ocasions per empatar un partit que s'ha endurit progressivament. Així, en el minut 64, el Guillem Jaime ha salvat l'empat del conjunt neroazurro amb una acció prodigiosa. El capità del juvenil ha salvat sobre la línia de gol dues rematades italianes consecutives.

Pocs minuts després, Nico González i Nils Mortimer han entrat al terreny de joc i la seva intervenció ha acabat essent decisiva. En temps d'afegit, el fill de Fran González ha realitzat una gran jugada personal i ha aconseguit el segon gol del partit.