Thierry Henry és la primera opció del Mònaco per ocupar la banqueta després d'anunciar la destitució de Leonardo Jardim. L'equip ha començat molt malament la Lliga (6/27 punts) i l'amenaça del descens és real. Els directius han aprofitat l'aturada internacional per forçar un canvi amb Henry en el punt de mira. 

Segons avança el diari L'Équipe, el Mònaco ja estaria negociant amb l'exdavanter francès, que es troba actualment treballant amb la selecció belga al costat de l'entrenador català Robert Martínez. 

Henry coneix molt bé el club i és que va fer els seus primers passos en el futbol d'elit europeu amb la samarreta blanc-i-vermella. Els francesos, després de quatre anys (1994/98), van vendre'l a la Juventus de Torí. 

Bèlgica va potenciar els seus davanters durant l'últim Mundial de Rússia gràcies a la seva mà dreta. Henry, però, no amaga que vol evolucionar i fer carrera. Durant l'estiu, el seu nom va sonar per ocupar alguna banqueta de la Premier League. 

Ara, les portes del Mònaco s'obren per un dels seus ambaixadors més il·lustres, que es podria convertir en el gran salvador si aconsegueix reconduir el rumb del de l'equip. Si les negociacions cristal·litzen, el futbol europeu guanyarà un enamorat del futbol de Pep Guardiola.