Sergi Guardiola ha frustrat el debut de Lliga del Reial Madrid al Santiago Bernabéu. El Valladolid ha estat capaç de capgirar el marcador (1-1) i s'emporta un punt molt valuós del feu blanc. Benzema havia obert la llauna, però els de Sergio González han reaccionat ràpid.

Presentació del Madrid davant l'afició

El Madrid s’ha presentat davant la seva afició. Amb una pretemporada que generava molts dubtes i inclús que Zinedine Zidane es va plantejar dimitir, va ser començar la competició regular i els blancs van canviar el xip. La seva carta de presentació va ser un gran joc contra el Celta i que els va servir per sumar els tres primers punts.

James Reial Madrid Valladolid EFE

Aquest dissabte, Zidane ha volgut donar un vot de confiança a James Rodríguez i ha estat la gran novetat en l’onze. El colombià, cedit al Bayern de Munic les dues darreres temporades, ha estat rebut com un autèntic crac i l’actuació d'avui l’ha fet guanyar punts per quedar-se a la plantilla.

Un altre dels més actius en la primera meitat ha estat Gareth Bale. Un jugador que fa unes setmanes tenia el cartell de transferible, està disposat a suar de valent per recuperar la seva millor versió. El conjunt madridista ha tingut moltes ocasions per almenys haver fet un gol, però no tenien afinada la punteria.

El domini ha estat absolut del Madrid i al Valladolid no li ha quedat una altra que esperar darrere. Els de Sergio González han aguantat en defensa i esperaven tenir algun contraatac per sorprendre els blancs, però han marxat a la primera part sense premi. En els últims minuts de la primera part, el Valladolid ha patit els atacs constants del Madrid.

James Bale Madrid Valladolid EFE

Benzema obre la llauna, però Guardiola els frustra

En la segona part, l’entrenador francès ha volgut treure jugadors com Vinícius i Jovic que donessin aire i més verticalitat, però no hi havia manera. Travesser del serbi només entrar, però la pilota no volia entrar. Fins que Benzema ha decidit que el partit no podia seguir així.

Genialitat del francès que es crea ell mateix la jugada del gol. Semblava que la victòria tenia un nom clar, però el Madrid s'ha oblidat de defensar i el Valladolid ha estat l'equip més llest en aprofitar-ho. Sergi Guardiola ha empatat el partit i, d'aquesta manera, ha arruïnat el debut dels blancs a casa seva.