Pep Guardiola no ha pogut classificar el seu Manchester City per a les semifinals de la Champions League, però és a punt de convertir-lo en campió de la Premier. El tècnic català, en la prèvia del Tottenham-City d'aquest dissabte, s'ha posicionat clarament després de conèixer que el sorteig de la Champions ha creuat el Bayern de Munic amb el Reial Madrid.

"Ni nosaltres ni el Barça estem a les semifinals, així que dono suport al Bayern. És un clàssic dels últims anys i tant de bo tinguin la sort que es mereixen", ha dit Guardiola, exentrenador dels bavaresos entre 2013 i 2016, davant els mitjans de comunicació. 

El tècnic està a punt d'aixecar el seu segon títol en la seva segona temporada a Anglaterra. Tot i les crítiques per l'eliminació, Guardiola ha volgut posar en valor la feina dels seus futbolistes: "Em va agradar la reacció que va tenir l'equip quan perdíem 2-0 a Anfield. El resultat global va ser de 5-1 i davant això només podem felicitar el Liverpool. Aquesta temporada hem fet una millor Champions que la de l'any anterior".