Novament un partit de pretemporada del Girona amb empat sense gols contra el Reus Deportiu. Els gironins no han estat capaços de plasmar sobre la gespa la seva superior categoria i sembla que el gran repte d'aquest inici i debut a Primera Divisió serà el gol.

Pablo Machín, tècnic del Girona, ha provat tant el sistema amb tres centrals i dos carrilers, com el clàssic 4-4-2, amb què ha acabat el partit. No ha mogut massa la banqueta Machín, buscant una prova real de partit oficial, però el resultat no ha variat gaire de la tònica de les últimes setmanes.

Els reusencs, que porten setmanes destacant per la seva fortalesa defensiva, no han ofert concessions i han deixat la seva porteria a zero. Una gran notícia per al seu tècnic, Aritz López Garai, que sí ha realitzat molts canvis, com porta fent durant tota la pretemporada.

Al Girona només li queda el partit del Trofeu Costa Brava de dimarts vinent contra el Manchester City abans de l'estrena a la màxima categoria del futbol espanyol contra l'Atlètic de Madrid. Set partits de pretemporada disputats amb una victòria, dues derrotes i quatre empats, tres d'ells a zero. El Girona només ha pogut fer cinc gols i sembla que l'efectivitat en atac és l'apartat que més capacitat de millora té.

Pretemporada del Girona
Nottingham 2-1 Girona
Oldham 1-2 Girona
Girona 0-0 Brighton
Barça B 2-2 Girona
Getafe 1-0 Girona
Olot 0-0 Girona
Reus 0-0 Girona
Girona 15/08 - 18.00h Manchester City