Més de dos mesos en un malson a la Lliga Santander. El Girona no aixeca cap i torna a perdre, aquesta vegada a Montilivi, en una de les primeres finals que li queden a partir d'ara (0-2). El cuer, l'Osca, ha estat més efectiu i ha ensorrat encara més els catalans, que ja veuen de més a prop les places de descens.

Recaure en els mals costums

El Girona pensa en positiu, però obté resultats negatius. Tot i sortir a la gespa de Montilivi amb un onze de gala, amb ganes de derrotar el cuer i per fi tornar a somriure, no hi ha manera que el futbol que tants elogis ha rebut els torni a fer grans. Amb el descens ben a prop del clatell, la lluita per la permanència torna a ser el primer objectiu.

I és que l'equip, amb ganes i il·lusió, ha començat a fer mal des que l'àrbitre ha xiulat l'inici del partit. Poques ocasions, però quan arribaven a l'àrea, Montilivi s'exaltava. De l'emoció i la confiança s'ha passat a la decepció.

Porro Girona Osca EFE

L'Osca, sempre pendent dels seus contracops, s'ha encomanat a Chimy Ávila que, en cinc minuts ja passada la mitja hora de partit, ha fet un doblet matador. Al 35 i al 40 ha fet dues estocades gairebé definitives a un Girona que ha acabat trastocat.

S'ha recaigut als mals costums. Generar, generar i generar, però sense ser resolutiu. I tot i jugar contra el cuer i debutant a Primera Divisió, mai es pot donar ni una mica d'aire al rival.

Amb deu és impossible

El Girona, tot i recuperar les sensacions després del descans, i amb l'entrada d'Àlex Granell i Paik, no ha pogut capgirar el marcador. Al segon temps el partit s'ha decantat de la banda del conjunt català. Més ocasions, més presència a l'àrea rival, més centrades, però res de nou.

Portu Girona Osca EFE

Stuani no ha estat fi de cara a porteria. Portu no ha trobat sort en la seva velocitat. L'equip no ha centrat amb encert. I a més, han topat amb el pal. Juanpe, de cap, ha estat a punt de fer el gol de l'esperança, però s'ha trobat el travesser. L'emoció ha tornat en els últims vint minuts del partit i just després d'haver-se ensorrat una miqueta més per l'expulsió (amb doble groga) de Bernardo.

Ni amb onze ni amb deu homes el Girona ha pogut marcar un gol a la porteria d'un Osca que ja confia en sortir de la cua de la classificació. El Girona, per la seva banda, cada vegada veu més a prop el descens (a un punt). Sisena derrota consecutiva dels catalans i sense guanyar des fa catorze partits (deu a la Lliga).