Mig any després de l'última victòria a Montilivi, el Girona torna a somriure. Tres punts del conjunt català després de vèncer el Celta de Vigo en el partit corresponent a la jornada 4 de la Lliga Santander (3-2).

Un doblet d'Stuani i un altre gol d'Alcalá han sentenciat un Celta que s'ha vist amb opcions quan Iago Aspas ha fet el gol de l'empat a un a la primera meitat i amb la diana Boufal al tram final. Defensivament molt sòlids i ofensivament molt resolutius, els gironins han sabut fer mal tal com ho feien la temporada passada.

Els recursos han estat els de l'uruguaià Stuani per rematar qualsevol jugada que arribava dins l'àrea i la pilota aturada per també aconseguir marcar. La falta de concentració en els últims minuts gairebé li dona la volta al marcador.

Molt bona posada en escena del Girona en el tercer partit de la temporada a casa i segona victòria consecutiva dels gironins. Ara el Girona se situa en la sisena posició amb set punts, igual que el mateix Celta, que encaixa la primera derrota de la temporada.