Tarda plàcida del Manchester City a l'Stadion Maksimir de Zagreb. El conjunt de Pep Guardiola ha acabat la fase de grups de la Champions League amb una nova victòria, aquesta vegada contra el Dinamo de Zagreb, amb un hat-trick del protagonista Gabriel Jesus (1-4).

El davanter brasiler del conjunt anglès, amb tres gols en només vint minuts (34, 50, 54), ha conduït el City a la quarta victòria al grup C. Jesus ha contrarestat el gol inicial del català Dani Olmo, que ha transformat al minut 10, i que donava confiança als croats amb el passi als vuitens de final. Per tancar la tarda, Phil Foden ha completat la golejada amb un gol al minut 84 de partit.

Pep Guardiola Phil Foden EFE

Amb la victòria els de Guardiola confirmen el seu domini del grup, amb quatre victòries, dos empats i cap derrota, a més d'acabar com a primers de grup -que van assolir en l'anterior jornada-. Per contra, el Dinamo ha passat de ser segon de grup al minut 10, formant part dels vuitens de la Champions, a acabar quart al final i fora d'Europa. El segon lloc, per continuar viu a la màxima competició europea, l'ha aconseguit l'Atalanta, que ha superat per 0-3 el Xakhtar Donetsk, que jugarà l'Europa League com a tercer classificat del grup.